Zootropolis ONLINE subtitrat

Zootropolis ONLINE Subtitrat
Zootropolis este un viitor film de animație produs de studiourile Walt Disney Pictures. Filmul va rula în Statele Unite și în România din 4 martie 2016. Va fi cel de-al 55-lea lungmetraj produs de studiourile Disney până în 2016.

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Copiii (si cei ca mine, care sunt pasionati de desene animate) au un nou motiv de bucurie. De ce spun asta? Pentru ca cei de la Disney se pregatesc sa lanseze in luna martie (2016) o animatie care pare foarte interesanta. Sau cel putin asa reiese din trailer. Ramane de vazut daca povestea se va ridica la nivelul asteparilor.

In orasul de animale Zootopia, o vulpita cu gura mare trebuie sa fuga cand i se insceneaza o crima pe care nu a comis-o. Politistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihanit, este pe urma vulpii, dar cand amandoi devin tintele unei conspiratii, sunt obligati sa lucreze impreuna si descopera ca si dusmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Zootropolis ONLINE Subtitrat

Zootropolis ONLINE Subtitrat hd in romana

1325
01:38:06
76%
Rates : 43
Filme online subtitrat hd in romana