Winnie de Pluş Dublat in limba Romana

Winnie de Pluş ONLINE Subtitrat
Winnie de Pluș este un film de animație din 2011, produs de Walt Disney Feature Animation și lansat inițial la de către Walt Disney Pictures.

Winnie de Pluș este o franciză media Disney bazată pe Winnie-the-Pooh și The House at Pooh Corner.

Studiourile Walt Disney se întorc în Pădurea de 100 de acri cu “Winnie de Pluș”. Îi veți putea reîntâlni pe cei care v-au încântat cu șarmul și imaginația lor, sarea și piperul acestei animații clasice, semnată Disney. “Ursulețul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar și cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluș, Bufnița, Kanga, Roo – și nu în ultimul rând Aiurel, care și-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuții de pretutindeni.

Bufnița îi trimite pe toți într-o aventură nebună în care ar trebui să-l salveze pe Christopher Robin de un delict imaginar și totul se transformă într-o zi foarte aglomerată pentru ursulețul care nu-și dorea decât să găsească niște miere. Inspirată de cele trei povești ale lui A.A. Milne din colecția clasică Disney’s, animația “Winnie de Pluș” a intrat pe marele ecran începând cu 8 iulie 2011.
Studiourile Walt Disney se întorc în Pădurea de 100 de acri cu “Winnie de Pluş”. Îi veţi putea reîntâlni pe cei care v-au încântat cu şarmul şi imaginaţia lor, sarea şi piperul acestei animaţii clasice, semnată Disney. “Ursuleţul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar şi cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluş, Bufniţa, Kanga, Roo – şi nu în ultimul rând Aiurel, care şi-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuţii de pretutindeni.
Bufniţa îi trimite pe toţi într-o aventură nebună în care ar trebui să-l salveze pe Christopher Robin de un delict imaginar şi totul se transformă într-o zi foarte aglomerată pentru ursuleţul care nu-şi dorea decât să găsească nişte miere.

Winnie de Pluş online

Winnie de Pluş ONLINE Subtitrat

519
01:02:39
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana