Vocea Romaniei Sezonul 7 Episodul 1

VOCEA ROMANIEI Sezonul 7 EPISODUL 1Vineri seara, in data de 17 Februarie 2017, suneti invitati sa urmariti aici pe site, o noua editie din talent show-ul Vocea Romaniei teledifuzat la Pro tv. Vizioneaza acum, Vocea Romaniei sezonul 7 episodul 1 online integral.

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la ProTV.
Cel de-al șaptelea sezon va debuta pe 17 Februarie 2016. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani.

Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.
Emisiunea are un juriu format din 4 membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților. Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.

Patru jurați/antrenori, toți artiști notabili, își aleg echipele de concurenți printr-o serie de „audiții pe nevăzute”. Pe toată durata prestației fiecărui concurent (1-2 minute), fiecare jurat are timp să decidă dacă îl dorește în echipa sa. Dacă da, își întoarce scaunul cu fața la el prin apăsarea unui buton. Dacă mai mulți antrenori s-au întors cu fața către concurent, cel din urmă decide de care dintre aceștia dorește să fie îndrumat.

VOCEA ROMANIEI Sezonul 7 Episodul 1

<>

VOCEA ROMANIEI Sezonul 7 Episodul 1 online

478
02:12:53
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana