Vocea României Junior Episodul 1

Vocea României Junior Episodul 1Vocea României Junior este o emisiune de talente din România ce va fi difuzată de Pro TV începând din 26 februarie 2017.[1] Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice Kids. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste între 7 și 14 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice.[2] Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.

Emisiunea are un juriu format din 3 membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților. Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.

Trei jurați/antrenori, toți artiști notabili, își aleg echipele de concurenți printr-o serie de „audiții pe nevăzute”. Pe toată durata prestației fiecărui concurent (1–2 minute), fiecare jurat are timp să decidă dacă îl dorește în echipa sa. Dacă da, își întoarce scaunul cu fața la el prin apăsarea unui buton. Dacă mai mulți antrenori s-au întors cu fața către concurent, cel din urmă decide de care dintre aceștia dorește să fie îndrumat.

În prezent, nu se cunoaște dacă Pro TV va produce mai multe sezoane din această emisiune.

Vocea României Junior Episodul 1

<>

Vocea României Junior Episodul 1 online

248
01:46:22
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana