Ultimul Razboinic al Aerului ONLINE subtitrat

Ultimul Razboinic al Aerului ONLINE SubtitratUltimul Razboinic al Aerului online DVDRip, subtitrat în Română.

În vremuri imemoriale, lumea e împărțită în patru națiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului și Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul.

Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băiețel de numai 12 ani – Avatarul – care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el.

Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), și fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheață. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să își recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă.

Ușor de zis, dar mai greu de făcut, pentru că lumea stă sub amenințarea unei lovituri finale pe care o pregătește prințul Zuko (Dev Patel), aprigul fiu al Lordului Focului.

Bazat pe serialul de animație TV produs de Nickelodeon, “Ultimul războinic al aerului” este primul capitol din lupta pentru supraviețuire a lui Aang.

Urmăreşte online filmul Ultimul Razboinic al Aerului 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Ultimul Razboinic al Aerului ONLINE Subtitrat

<>

Ultimul Razboinic al Aerului Subtitrat HD in Romana

660
01:43:13
100%
Rates : 2
Filme online subtitrat hd in romana