The Originals Sezonul 4 Episodul 10

THE ORIGINALS SEZONUL 4 EPISODUL 10


[/wptab]

Acțiunea filmului se petrece în New Orleans și îi are ca protagoniști pe frații Mikaelson, cunoscuți ca fiind vampirii originali: Klaus, Elijah și Rebekah. Aceștia doresc să controleze orașul și sunt determinați să elimine pe oricine le va sta în cale.

În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus.

Serialul se va concentra pe familia originala de vampiri din The Vampire Diaries. The Originals, desi îsi are radacinile în The Vampire Diaries, serialul este unul de sine statator. Acesta prezinta lumea fratilor Mikaelson: Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) si Rebekah (Claire Holt). În timpul episodului din The Vampire Diaries de pe 25 aprilie 2013, am aflat ca Hayley (Phoebe Tonkin) este însarcinata, purtand copilul lui Niklaus. Dupa multi ani de absenta, Klaus decide ca îsi vrea înapoi orasul, New Orleans, dar pentru asta trebuie sa-l înlature pe Marcel (Charles Michael Davis). Klaus îsi accepta copilul spunand: “Fiecare rege are nevoie de un mostenitor.” Cine credea ca serialele cu vampiri s-au incheiat? Ei bine, nu, pentru ca din 4 octombrie, The CW ne prezinta serialul “The Originals”, povestea a trei vampiri, Klaus, Elijah si Rebekah, intorsi in New Orleans, pentru a-si recupera tinuturile ce le apartin.

THE ORIGINALS Sezonul 4 EPISODUL 10

<>

The Originals Sezonul 4 EPISODUL 10 Online subtitrat

578
41:34
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana