Surf’s Up 2: WaveMania ONLINE subtitrat

Surf’s Up 2: WaveMania ONLINE SubtitratSurf’s Up 2: WaveMania online DVDRip, subtitrat în Română.

Filme de animație trebuie să bombă într-adevăr greu să nu pentru a obține o continuare. Așa că, niciodată nu este o surpriză atunci când mai mult de o pereche de ani trec și am auzit despre o proprietate animat obtinerea de tratament sequel. Ce este o surpriză, deși, este atunci când factorii de decizie care sequel decide să folosească unele dintre cele mai mari nume de wrestling profesionist ca cea mai mare parte a turnat lor voce.

Potrivit The Hollywood Reporter, o continuare a Up Surf, cunoscut sub numele de Surf Up 2: WaveMania, este în lucrări pentru Sony Pictures Animation. Captura, totusi, este ca WWE Studios va fi co-finanțare și de a ajuta la producerea filmului. Si, evident, asta explică actorii principali all-scaun de aruncări, de luptă împotriva tuturor. Noul film va fi, din nou, să se concentreze pe un tânăr pinguin Rockhopper pe nume Cody Maverick. El va convinge un echipaj val mare, Hang 5, pentru a lua o aventură cu el pentru a găsi paradisul surf misterios, Jgheaburile, care se spune ca au cele mai mari valuri din lume. stele WWE John Cena, Undertaker, Triple H, WWE Diva Paige și Mr. McMahon va fi vocea Hang 5.

Original Surf Up a fost un mockumentary animat pe calculator, care a văzut pe Cody părăsi viața în Shiverpool, Antarctica să călătorească în Pen Gu Island, site-ul concursului de surfing memorială Big Z, care a intrat e. Cody se încadrează în curând în dragoste, întâlnește personaje interesante și învață multe despre viață în proces.

Urmăreşte online filmul Surf’s Up 2: WaveMania 2017, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Surf’s Up 2: WaveMania ONLINE subtitrat

<>

Surf’s Up 2: WaveMania Subtitrat HD in Romana

889
01:24:08
28%
Rates : 7
Filme online subtitrat hd in romana