The Strain Sezonul 3 Episodul 7

The Strain Sezonul 3 EPISODUL 7The Strain este un serial american dramatic cu vampiri de groază care a avut premiera pe canalul TV FX la 13 iulie 2014.

Este creat de Guillermo del Toro și Chuck Hogan pe baza trilogiei omonime a acestora de romane de groază. Del Toro și Hogan au scris scenariul episodului pilot, “Night Zero”, pe care del Toro l-a și regizat. Un contract pentru un prim sezon format din 13 episoade a fost semnat la 19 noiembrie 2013.

Episodul pilot a avut premiera la Festivalul ATX Television din Austin, Texas, la începutul lunii iunie 2014.
Al treilea episod, “Gone Smooth”, a avut premiera la SDCC 2014 la 25 iulie.
La 6 august 2014, FX a reînnoit serialul The Strain cu un al doilea sezon format tot din 13 episoade,producția acestuia urmând să înceapă în noiembrie 2014.

Un avion aterizează la Aeroportul Internațional John F. Kennedy din New York cu luminile stinse și cu ușile închise. Epidemiologul Dr. Efraim Goodweather (Corey Stoll) și echipa sa sunt trimiși pentru a investiga. La bordul avionului aceștia descoperă 206 cadavre și patru supraviețuitori. Situația se deteriorează rapid atunci când toate cadavrele dispar de la morgă. Goodweather și un mic grup de ajutoare ajung să se lupte pentru a proteja nu numai pe cei dragi lor dar și întregul oraș de o veche amenințare a omenirii.

The Strain Sezonul 3 Episodul 7

The Strain Sezonul 3 Episodul 7 online subtitrat

573
41:42
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana