Soricelul familiei ONLINE subtitrat

Soricelul familiei Online SubtitratSoricelul familiei film online HD, subtitrat în Română.

Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart, un soarece care poate merge in doua picioare, vorbeste, poarta hainute si poate face, in principiu, cam aceleasi lucruri ca un pui de om.
Impresionati, domnul si doamna Little se hotarasc sa-l infieze si astfel, in familia lor intra un soarece mic, incantator, curajos si plin de idei. George este cam dezamagit de noul sau frate, insa motanul familiei este de-a dreptul terifiat de gandul ca va sta sub acelasi acoperis cu o asemenea creatura si se hotaraste sa faca tot posibilul sa scape de el cat mai curand.
Cu toate aceste dificultati simpaticul rozator reuseste sa-si gaseasca locul in aceasta lume a gigantilor si mai mult, se face iubit si coplesit cu afectiune din partea tuturor.
Filmul nominalizat la Oscar in 2000, este inspirat de cartea cu acelasi nume a indragitului autor E.B. White, dar personajul s-a nascut dintr-un vis… In drum spre Manhattan, in timp ce motaia in vagonul sau, scriitorul este vizitat in somn de un soarece.

Urmăreşte online filmul Soricelul familiei 1999 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Soricelul familiei online

<>

Soricelul familiei Online Subtitrat HD in Romana

240
01:24:35
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana