Remainder ONLINE subtitrat

Remainder ONLINE SubtitratRemainder online DVDRip, subtitrat în Română.

Remainder prezintă un tânăr care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile lui sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident pe care nu şi-l aminteşte….

Prin minutul 65 al filmului niște „răi” îl prind pe personajul principal și-i bagă scobitori sub unghii ca să-l convingă să spună unde e nuștiuce valiză. A empatizat profund cu personajul, așa m-am simțit și eu în sală cam tot filmul.

Remainder a fost dat la TIFF, acum e și prin București la retrospectiva TIFF și este primul film după o lungă perioadă în care am fost tentat să ies din sală. Povestea e un gimick simplu făcut de vreo 500 de ori în tot felul de SF-uri mai bune sau mai rele. Unui tip îi cade ceva în cap, are amnezie parțială și încearcă să-și aducă aminte ce s-a întâmplat. Își mai aduce aminte câteva chipuri, câteva evenimente, nu suficient pentru a-și face o imagine completă. Și încearcă să reconstruiască frânturile de memorie în speranța că-și va aduce aminte și restul. Chiar cumpără o clădire care seamănă cu ce-și amintea el, reface cu actori un jaf al unei bănci și…

Bazat pe romanul-cult al lui Tom McCarthy, filmul are în centrul atenţiei un tânăr care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile sale obsesive sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident pe care nu şi-l aminteşte. Cert este că nici el şi nici prietenii săi nu pot anticipa extremele la care va ajunge pentru a-şi îndeplini misiunea.

Urmăreşte online filmul Remainder 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Remainder ONLINE Subtitrat

<>

Remainder Subtitrat HD in Romana

488
01:43:17
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana