Ratter ONLINE Subtitrat

Ratter ONLINE Subtitrat
Filmul Ratter (2015) este online subtitrat HD in limba romana, si va este oferit in exclusivitate de cliniqueunique.com gratis, fara intrerupere .

Emma, o absolventă de liceu care locuieşte singură în New York, este urmărită de cineva care reuşeşte să aibă acces la toată tehnologia din jurul ei – laptop, telefon mobil şi alte dispozitive conectate la internet. Obsesia hacker-ului urmăritor creşte pe măsură ce acesta începe să înregistreze discuţiile personale şi cele mai intime momente din viaţa reală a Emmei, ajungând chiar şi să-i şteargă anumite fotografii deranjante pentru el de pe site-urile de socializare. Însă când mulţumirea de a privi totul online nu mai este suficientă, situaţia atinge cote cât se poate de periculoase şi înspăimântătoare odată ce obsedatul renunţă la urmărirea cibernetică şi trece la hărţuirea cât se poate de concretă din viaţa reală.

Întâlni Emma, o frumoasă tânără student care tocmai a trecut de la Midwest la New York, încântați să fie pe cont propriu în oraș mare.
Dar atunci când un urmăritor hacks în dispozitivele sale, el distruge iluzii ale vieții private Emma și ea descoperă cât de fragilă poate fi sentimentul nostru de securitate.
Ashley Benson joaca in thriller-ul psihologic revolutionara care explorează o lume în care camerele de luat vederi sunt întotdeauna la și se uită cineva mereu.

Ratter (2015) online subtitrat, Ratter blu ray online, Ratter dublat in romana, Ratter full hd 1080p online, Ratter online, Ratter online dublat in romana, Ratter online subtitrat fara intrerupere, Ratter tradus online, Ratter ultra hd 4k online, Ratter ultra hd 4k online cu subtitrare, Filmul Ratter blu-ray (2015) online cu subtitrare, Filmul Ratter online gratis subtitrat, Subtitrare romana filmul Ratter

Ratter ONLINE Subtitrat

Ratter ONLINE Subtitrat hd in romana

514
01:20:21
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana