Ralph Strică-Tot ONLINE subtitrat

Ralph Strică-Tot ONLINE SubtitratRalph Strică-Tot online DVDRip, subtitrat în Română.

Wreck-It Ralph este un film de animație din 2012, produs de Walt Disney Feature Animation și lansat inițial de către Walt Disney Pictures.

Ralph-Strică-tot/Wreck it Ralph, cea mai nouă animație marca Disney, este o comedie delicioasă și palpitantă inspirată dintr-un joc video al anilor ’80. Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situațiile critice și devine astfel eroul preferat al tuturor. Sătul să fie mereu personaj negativ, Ralph preia controlul asupra situației și pornește într-o călătorie prin mai multe generații de jocuri video pentru a dovedi că merită și el la rândul său să fie un erou.

Noua animaţie a celor de la Disney spune povestea lui Ralph Strică-Tot (Wreck-It Ralph), cel aflat mereu în umbra lui Felix Repară-Tot Jr. (Fix-It Felix), personajul pozitiv, îndrăgit de toţi şi care salvează mereu situaţia. După decenii de resemnare, Ralph hotărăşte să-şi ia soarta în mâinile sale masive şi porneşte într-o călătorie plină de peripeţii prin lumea video în care îşi ducea existenţa, pentru a dovedi că are şi el stofă de erou.

Dar nu durează mult şi situaţia scapă de sub control atunci când Ralph, dornic să demonstreze ce şi-a pus în gând, eliberează un inamic puternic din nou-sositul shooter la persoana întâi. O întâlneşte aici pe dura Calhoun, ce are gradul de sergent, însă nu ea va fi cea care îl va ajuta să readucă lucrurile pe un făgaş de normalitate pentru toate jocurile consolei ameninţate acum cu distrugerea, ci o tânără bizară şi ţâfnoasă numită Vanellope von Schweetz.

Urmăreşte online filmul Ralph Strică-Tot 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Ralph Strică-Tot ONLINE subtitrat

<>

Ralph Strică-Tot Subtitrat HD in Romana

634
01:41:13
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana