Predator 2 ONLINE Subtitrat

Predator 2 ONLINE Subtitrat
Predator 2, film online DVDRip, subtitrat în Română.

Predator 2 online subtitrat in limba romana este un film american de acțiune științifico-fantastic regizat de Stephen Hopkins, cu Danny Glover, Gary Busey, María Conchita Alonso, Rubén Blades și Bill Paxton în rolurile principale. A fost distribuit de 20th Century Fox.

Ne aflăm în anul 1997. Detectivul-locotenent Mike Harrigan şi membrii forţelor poliţieneşti, sunt implicaţi într-un război deschis împotriva lorzilor drogurilor şi a bandelor criminale pe care le conduc aceştia.

Inferiori ca număr şi mult mai slab înarmaţi, Harrigen şi echipa sa pierd controlul străzilor. Un lanţ de întâmplări bizare şi inexplicabile pun în gardă ambele tabere.

Unul câte unul, traficanţii sunt ucişi de un misterios şi înfricoşător adversar, care loveşte cu o ferocitate nestăpânită şi pare a avea puteri supernaturale. Harrigan este hotărât să îl aducă pe criminal în faţa justiţiei, dar realizează că el şi echipa sa au devenit din urmăritori, urmăriţi: Predatorul a început să vâneze şi să ucidă poliţişti.

Deşi îi este retras cazul şi este sfătuit să lase FBI-ul să-şi facă treaba, Harrigan porneşte pe urmele adversarului, hotărât să îl ucidă.

Urmăreşte online filmul Predator 2 cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Predator 2 online subtitrat

Predator 2 ONLINE Subtitrat hd

416
01:48:00
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana