Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Muncă Episodul 12

POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA MUNCA EPISODUL 12


Simpaticul Nea Mărin este deja cunoscut ca fiind cel care struneşte vedetele şi le pune la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie. În acest sezon, el spune vedetelor “Poftiţi la muncă!”.

Show-ul reuneşte în jurul temutului amfitrion vedete dispuse să muncească şi să îndeplinească diverse sarcini care îl scot din programul lor zilnic, cu scopul de a ajuta pe cineva.

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta nea Mărin vrea să-l responsabilizeze pe Liviu Vârciu, care i se alătură în fiecare ediţie “Poftiţi la muncă!”. Pentru că este fiul pe care şi l-a dorit mereu, nea Mărin vrea să-l obişnuiască pe Liviu cu munca şi să-l facă mai responsabil, astfel că în fiecare ediţie Vârciu va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show.

Nici coana Miţa, mucalita prietenă a lui nea Mărin, nu va sta departe de misiunea gazdei show-ului şi va avea intervenţii dintre cele mai spumoase în emisiune.

Aşa se face că în fiecare ediţie, patru vedete se întâlnesc cu nea Mărin pentru a primi sarcini ferme şi precise despre locul în care ajung la muncă şi oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor.

În acest sezon, activităţile pe care le au de dus la bun sfârşit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante.

Strunite de nea Mărin, ele trebuie să îndeplinească în fiecare zi alte şi alte sarcini care ţin de specificul afacerii unde vin la muncă, de speciicl zonei respective sau de perioada din an, fie că vorbim de recoltatul viei şi pregătirea mustului, strângerea fânului sau gătitul la ceaun.

Cert e că orice le va cere nea Mărin să facă, de la curăţenie, la gătit, cumpărături sau muncile agricole specifice zonei, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care ăl vor primi cei aflaţi la nevoie.

Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Muncă Episodul 12

<>

Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Muncă Episodul 12 online

335
02:34:18
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana