Neînfricată Dublat in Romana

Neînfricată ONLINE SubtitratNeînfricată online DVDRip, subtitrat în Română.

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte.
Brave este acel gen de film pe care un copil sau un adult îl vor privi cu plăcere , grafica foarte buna , are energie, umor şi o protagonistă voluntară şi convingătoare.

Scoţia Evului Mediu, Merida este fericita fiică a regelui Fergus.
Este plină de viaţă, iar castelul familiei răsună de râsetele şi giumbuşlucurile ei.
Când primeşte un arc, Merida arată clar că e mai interesată de tir decât de interminabilele lecţii de bună purtare pe care mama ei, regina Elinor (Emma Thompson), insistă să i le dea.
Lucrurile se strică în familie când Merida află că în curând ar trebui să se mărite, iar mama ei invită tinerii de viţă nobilă din regat la un concurs pentru mâna fiicei ei.
Voluntara Merida ajunge să se răzvrătească, iar reacţiile ei îi vor pune întreaga familie în pericol.
Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat.
Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale.

Urmăreşte online filmul Neînfricată 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Neînfricată ONLINE subtitrat

<>

Neînfricată Subtitrat HD in Romana

440
01:29:45
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana