Marele Jaf ONLINE Subtitrat

Marele Jaf ONLINE SubtitratMarele Jaf online DVDRip, subtitrat în Română.

Flypaper, în care are loc un jaf de bancă, are porția lui de violență și explozii, alături de umor și romantism.
Tripp Kennedy (Dempsey) intră într-o bancă aproape de ora închiderii, tocmai când două bande diferite încearcă s-o jefuiască. În timpul unor schimburi de focuri, Tripp încearcă s-o protejeze pe Kaitlin, o casieriță a băncii de care s-a îndrăgostit.
Când sistemul de securitate al băncii pornește operațiunea de închidere la sfârșitul zilei, toată lumea este închisă în clădire, acest fapt ducând la un joc comic de-a șoarecele și pisica.

Un bărbat e prins la mijloc între două jafuri concurente date la aceeaşi bancă.

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) intră într-o bancă la ora închiderii, exact în momentul în care două grupuri diferite intenţionează să spargă simultan banca. Urmează un schimb de focuri şi Tripp se grăbeşte s-o protejeze pe drăguţa şi isteaţa Kaitlin (Ashley Judd). Bandele de spărgători – una făcută din profesionişti şi cealaltă din nişte păcălici – se trezesc închişi pe dinăuntru pentru că se porneşte sistemul de securitate al băncii.

În timp ce noaptea progresează, începe un joc hilar de-a şoarecele şi pisica.Tripp şi Kaitilin încearcă să salveze situaţia, să evadeze înainte de-a fi ucişi şi să se abţină, pe cât se poate, de la a se îndrăgosti unul de celălalt.

Urmăreşte online filmul Marele Jaf 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Marele Jaf ONLINE subtitrat

<>

Marele Jaf Subtitrat HD in Romana

507
01:27:14
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana