La Tortue Rouge ONLINE Subtitrat

La Tortue Rouge ONLINE SubtitratLa Tortue Rouge online DVDRip, subtitrat în Română.

După ce barca pe care se afla este scufundată de furtună, un bărbat ajunge pe o insulă pustie, pe care încearcă să o părăsească în repetate rânduri cu ajutorul unei plute pe care şi-a construit-o singur. Însă de fiecare dată este împiedicat de o broască ţestoasă roşie, care se izbeşte de ambarcaţiunea sa până i-o distruge, forţându-l astfel să revină pe insulă. Frustrat că nu reuşeşte să se întoarcă în lumea lui, bărbatul se răzbună pe ţestoasa care l-a urmat până pe ţărm, lovind-o în cap şi părăsind-o pe plajă. Cuprins de remuşcări, bărbatul se întoarce mai târziu să vadă cum se simte ţestoasa, însă în locul ei găseşte o frumoasă roşcată. Hotărând să rămână în Paradisul recent descoperit, bărbatul îşi construieşte o viaţă nouă pe insulă, alături de fermecătoarea femeie.

Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.
Este primul lungmetraj al animatorului olandez Michael Dudok De Wit, premiat cu Oscar în 2000 pentru scurtmetrajul Père et Fille. Animația a fost co-produsă de renumitul studio Ghibli din Japonia, al lui Hayao Miyazaki, și a fost primit cu cronici entuziaste de presa internațională de la Cannes.

Urmăreşte online filmul La Tortue Rouge 2016, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

La Tortue Rouge ONLINE Subtitrat

<>

La Tortue Rouge Subtitrat HD in Romana

626
01:20:19
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana