În Timp ONLINE Subtitrat

În Timp Online SubtitratÎn Timp film online HD, subtitrat în Română.

Într-un viitor îndepărtat, oamenii sunt modificaţi genetic pentru a se opri din îmbătrânit la vârsta de 25 de ani. Sună foarte bine, să rămâi toată viaţa ca la 25 de ani, numai că este şi un preţ de plătit pentru asta: după ce este atinsă vârsta de 25 de ani, se activează un cronometru pe mână cu câte un an de trăit pentru fiecare cetăţean. Dacă acel cronometru ajunge la zero, omul respectiv moare, orice s-ar întâmpla. Nici o secundă în plus, nici o secundă în minus.

În aceste condiţii, timpul este moneda de schimb supremă. Timpul poate fi transmis de la o persoană la alta, poate fi furat, tranzacţionat, etc… Muncitorii nu mai primesc bani pentru serviciile lor, ci timp. Bogătanii din oraşul New Greenwich sunt nemuritori, în timp ce săracii locuiesc în ghetouri sunt exploataţi şi forţaţi să trăiască, la propriu, de pe o zi pe alta, de pe o oră pe alta. Sunt nevoiţi să muncească pentru a mai căpăta câteva ore, să împrumute timp, sau să fure timp de la alţii pentru a supravieţui. Taxele se plătesc din propria lor viaţă – adică, plătesc cu timp. Totul se plăteşte cu timp.

Hoţii fură timp, iar aşa-numiţii „Timekeepers” controlează societatea. Atunci când un umil muncitor pe nume Will Salas îl salvează pe Henry Hamilton, un bogătan, din mâinile unei găşti periculoase de hoţi, Henry îi spune că are 105 ani şi este sătul să mai trăiască într-o societate incorectă. Când Will adoarme, Henry îi oferă peste 100 de ani şi se sinucide. Uimit şi fericit că are atâta timp, Will dă fuga la mama sa pentru a-i oferi şi ei nişte timp, dar întârzie preţ de câteva secunde, suficient cât să o vadă cum se stinge în braţele sale.

Urmăreşte online filmul În Timp 2011 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

În Timp online

<>

În Timp Online Subtitrat HD in Romana

289
01:49:16
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana