Hulk Uriașul ONLINE Subtitrat

Hulk Uriașul Online SubtitratHulk Uriașul film online HD, subtitrat în Română.

Cum ar fi sa ai intotdeauna pe cineva care sa te pazeasca in permanenta?
Sa te apere de oamenii pusi pe cearta, de soferii furiosi sau de talhari? Cum ar fi ca in momentele de furie si violenta sa apara cineva – un etern razbunator. Manios si extrem de puternic – care sa echilibreze balanta, sa indrepte raul. Fara remuscari. Sau alte urmari. Fara memorie.

Cum ar fi ca acel cineva … sa fii chiar tu?
Dupa mai bine de 4 decenii, una din cele mai apreciate reviste de benzi desenate ale Marvel Comics este ecranizata. Continuand seria eroilor din benzi desenate ajunsi pe ecrane: Blade, X-Men, Spider-Man, Daredevil. Este acum randul uriasului Hulk.

Omul de stiinta Bruce Banner (Eric Bana) are probleme legate de stapanirea nervilor. Viata linistita, pe care o are ca cercetator lucrand cu tehnologia de varf din domeniul geneticii. Ascunde un trecut dureros aproape uitat.

Betty Ross (Jennifer Connelly), fosta sa prietena, lucreaza in acelasi domeniu. Satula de felul in are Bruce isi ascunde sentimentele. Ea prefera sa ramana o simpla observatoare a vietii linistite pe care acesta o duce.

Aceasta este postura in care se afla Betty in timpul unui experiment foarte important. O neglijenta minora duce la o situatie exploziva. Si Bruce ia o decizie intr-o fractiune de secunda; impulsul. Sau eroic salveaza o viata si il lasa aparent nevatamat desi corpul sau a absorbit o doza de radiatii gamma care in mod normal este fatala.

Urmăreşte online filmul Hulk Uriașul 2003 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hulk Uriașul online

<>

Hulk Uriașul Online Subtitrat HD in Romana

330
02:18:13
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana