Furtuna pe Bosfor EPISODUL 65

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 65Furtuna pe Bosfor este un serial turcesc creat de Endemol Turkey. Serialul Furtuna pe Bosfor aduce în atenţia publicului romanesc destine care se despart şi apoi se întrepătrund, drama unor părinţi rupţi de copiii lor printr-o farsă a vieţii, alegeri extrem de dificile.

Viețile a două familii ce au medii sociale diferite se intersectează printr-un accident. Gulseren (Nurgül Yeșilçay) este o fată tânără și frumoasă care locuiește într-un cartier sărac din Istanbul , aceasta este lovită de o mașină și a fost dusă la spital ,fiind însărcinată , pentru a naște. Între timp, Dilara (Ebru Özkan), ce face parte dintr-o familie bogata naște la același spital. Copiii sunt dați părinților greșiti: fetița lui Gulseren este dată Dilarei și fetița Dilarei este dată lui Gulseren.

După 15 ani , Gulseren locuiește împreună cu fiica ei Hazal. Ea a încercat să-i ofere tot cei mai bun fetei, fiindcă soțul ei a părăsit-o. Lucrează la un magazin mic ca vânzătoare. Între timp, vom vedea că Dilara locuiește împreună cu fiica lui Gulseren Cansu in vila. Ea este o femeie bogată, care intampina in casnicie unele probleme cu soțul ei Cihan (Erkan Petekkaya).

Furtuna pe Bosfor EPISODUL 65

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 65 ONLINE Subtitrat

256
02:14:53
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana