Fură şi Fugi ONLINE Subtitrat

Fură şi Fugi ONLINE SubtitratFură şi Fugi film online DVDRip, subtitrat în Română.

Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze forţele de poliţie perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea şi capturarea lor, punând în scenă cu o măiestrie demnă de invidiat lovituri din ce în ce mai periculoase.

În timp ce banda sărbătoreşte ultima lovitură reuşită într-un salon de cocktail cochet din centru, Ghost (T.I.), un fost “camarad de arme”, care a ieşit de curând din închisoare, îşi face apariţia cu o propunere irezistibilă. Singurul membru al bandei care a fost arestat vreodată, Ghost, le spune că are un plan care-i va ajuta să scape pe vecie de măştile sub care îşi ascund identitatea: vor ataca o maşină blindată care transportă peste 12 milioane dolari. Dar dacă nu vor reuşi să se mobilizeze în cinci zile, vor rata această unică ocazie.

Deşi această lovitură, care vine imediat după altă spargere, vine în contradicţie cu regulile stricte ale bandei, propunerea se dovedeşte a fi mult prea tentantă pentru a fi refuzată, aşa încât ei se hotărăsc să rişte un hold-up în plină zi, pe o stradă aglomerată din Los Angeles. Având la dispoziţie doar câteva zile de pregătire, membrii bandei concep un plan complicat, care, fără să vrea, îi va intersecta cu o altă bandă, de mafioţi ruşi.

Numai că de data aceasta trebuie să îl înfrunte şi pe încăpăţânatul, durul detectiv de poliţie Jack Welles (Matt Dillon), care şi-a făcut un scop în viaţă din a soluţiona acest caz. Între timp, Welles reuşeşte să găsească o serie de probe care-l conduc mai întâi la un mic traficant de arme, mai apoi la ruşi şi în final la şeful bandei, Gordon Betts. Presaţi de timp, de rivalităţi mai vechi, trădări neaşteptate, duşmani din umbră şi urmăriţi pur şi simplu de ghinion, membrii bandei simt că li se complică planurile, dar nu pot anticipa deznodământul tragic care-i aşteaptă.

Genul Hold-up prinde întotdeauna. Regizorii încearcă să inoveze, să aducă accente din filmele de acţiune şi comedie. Şi acum avem distribuţie super – Matt Dillon, Paul Walker.

Urmăreşte online filmul Fură şi Fugi 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Fură şi Fugi ONLINE Subtitrat

<>

Fură şi Fugi Subtitrat HD in Romana

299
01:42:43
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana