Epoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă ONLINE subtitrat

Epoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă ONLINE SubtitratEpoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă online DVDRip, subtitrat în Română.

Ice Age: Continental Drift (în română Epoca de gheata 4: Continente in deriva) este un film de animație computerizată în regia lui Steve Martino și Mike Thurmeier. Filmul, al patrulea din seria Ice Age , iar al doilea din serie realizat în formatul digital 3D, produs de Blue Sky Studios si distribuit de 20th Century Fox. Acesta a fost lansat la nivel mondial pe 13 iulie 2012, cu excepția Braziliei , care a avut premiera filmului pe 29 iunie 2012 și în Portugalia , cu două săptămâni înaintea altora.

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei -Manny ,Diego si Sid- pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent.

Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.

Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.

Urmăreşte online filmul Epoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Epoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă ONLINE subtitrat

<>

Epoca de Gheaţă 4: Continente in Derivă Subtitrat HD in Romana

371
01:24:10
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana