Elizabeth: Epoca de Aur ONLINE subtitrat

Elizabeth: Epoca de Aur ONLINE SubtitratElizabeth: Epoca de Aur, film online HD, subtitrat în Română.

În anul 1585, Spania catolică aflată sub conducerea Regelui Filip al II-lea al Spaniei (Jordi Molla) este cea mai puternică ţară din Europa. Văzând în Anglia protestantă drept o ameninţare, şi ca să se răzbune pentru corăbiile căzute pradă piraţilor englezi, Filip le declară război. Planul său este acela de-a prelua controlul Angliei şi a o face pe fiica lui Regină în locul Elisabetei. Între timp, Elisabeta I a Angliei (Cate Blanchett) este presată de către sfătuitorul ei Francis Walsingham (Geoffrey Rush) să se căsătorească.

Timpul trece fără milă peste ea şi, neavând niciun urmaş, locul ei pe tron îi va reveni verişoarei Maria, Regina Scoţiei (Samantha Morton). Portretul reginei este prezentat mai multor pretendenţi, însă Elisabeta nu doreşte deloc să se mărite, cu atât mai puţin cu Carol al II-lea, Arhiduce de Austria (Christian Brassington), care s-a îndrăgostit nebuneşte de regină. Exploratorul englez Walter Raleigh (Clive Owen) îşi face apariţia în regat întorcându-se din Lumea Nouă cu o mulţime de lucruri de pe corăbii care „n-au mai putut să-şi continue călătoria”.

Elisabeta ordonă ca nativii americani să fie trataţi cum se cuvine şi refuză să accepte aurul care-i este oferit. Ea este atrasă de Raleigh, încântată de poveştile despre explorările sale şi îi cere lui Bess Throckmorton (Abbie Cornish), o apropiată de-a ei, să-l observe cu atenţie. Bess se îndrăgosteşte şi ea de Raleigh şi începe o aventură amoroasă în secret cu acesta. Elisabeta cere apoi îndrumare de la astrologul ei, Dr John Dee (David Threlfall), care-i prezice faptul că două mari imperii vor porni un război unul împotriva celuilalt.

Urmăreşte online filmul Elizabeth: Epoca de Aur 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Elizabeth: Epoca de Aur online

<>

Elizabeth: Epoca de Aur Subtitrat HD in Romana

272
01:54:51
100%
Rates : 2
Filme online subtitrat hd in romana