D’Ardennen ONLINE subtitrat

D’Ardennen ONLINE SubtitratD’Ardennen film online DVDRip, subtitrat în Română.

Jaful de proporții pus la cale de doi frați capătă o turnură dramatică. Dave, unul dintre hoți, reușește să se facă nevăzut. Însă îl lasă în urmă pe fratele său Kenneth, arestat la scurt timp de poliție și închis pentru crimă. Patru ani mai târziu, Un Kenneth traumatizat dar călit iese din închisoare. În tot acest timp, Dave și-a refăcut viața. Furios, Kenneth este determinat să se răzbune pe toți cei care l-au abandonat și l-au uitat. Își dorește să o recucerească pe fosta sa iubită Sylvie însă afla că aceasta din urmă a început o relație de iubire cu fratele său Dave.

După 4 ani de închisoare pentru jaf, Kenneth este eliberat și așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu iubita lui, Sylvie, și cu fratele său, Dave, cei care i-au fost complici la infracțiune și au fost în libertate în toată această perioadă. În timp ce Kenneth este nerăbdător să simtă gustul libertății prin droguri și alcool, Dave și Sylvie au renunțat la aceste obiceiuri și și-au schimbat complet modul de viață.
Droguri, crime, legătura de sânge între frați, o dragoste care ucide, sunt direcțiile principalele ale acestui thriller întunecat, care se desfășoară în Munții Ardennes.

Urmăreşte online filmul D’Ardennen 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

D’Ardennen ONLINE Subtitrat

<>

D’Ardennen Subtitrat HD in Romana

334
01:22:36
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana