Cină Pentru Fraieri ONLINE subtitrat

Cină Pentru Fraieri ONLINE SubtitratCină Pentru Fraieri, film online HD, subtitrat în Română.

Comedia “Dinner for Schmucks” spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitație la “Cină pentru idioți”, un eveniment lunar organizat de șeful său care promite niște avantaje directorului care vine însoțit de cel mai mare măscărici.

Tim Conrad este un director executiv ambiţios care încearcă să-l ademenească pe bogătaşul Martin Mueller drept client al firmei la care lucrează. Impresionat de calităţile lui Tim, şeful lui Lance Fender îl invită la o „cină pentru învingători” la care Tim trebuie să aducă un oaspete „talentat”; câştigătorul primeşte un trofeu, iar cel care l-a adus primeşte gloria. Tim află apoi că, de fapt, acea cină este una pentru idioţi şi premiul îl primeşte cel mai idiot dintre idioţi. Când îi spune iubitei sale despre cină, aceasta se supară şi îi cere să nu participe, iar el se conformează.

A doua zi, Tim caută scuze pentru a-i spune şefului său că nu poate participa la cină, dar loveşte accidental cu maşina un angajat al fiscului, Barry Speck, în timp ce acesta voia să ia din stradă un şoarece mort. În timp ce îl ajută pe Barry să-şi ia lucrurile de pe stradă, Tim află că pasiunea lui Barry este de-a crea diorame cu şoareci împăiaţi, iar cea mai recentă lucrare a sa este chiar „Cina Cea de Taină”. Tim se gândeşte că soarta i-a scos în cale cel mai idiot dintre idioţi şi îl vede ca fiind invitatul perfect pentru cină şi datorită căruia va căpăta gloria şi promovarea mult visată.

Urmăreşte online filmul Cină Pentru Fraieri 2010 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cină Pentru Fraieri online

<>

Cină Pentru Fraieri Subtitrat HD in Romana

326
01:54:03
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana