Chefi la Cutite Sezonul 3 Episodul 6

Chefi la Cutite Sezonul 3 Episodul 6Formatul internaţional “Game of Chefs” vine în România la Antena 1. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu şi-au antrenat toate abilităţile de bucătari, lideri şi maeştri de luptă pentru o premieră în bucătărie: dacă până acum doar au jurizat, în acest show cei trei vor intra în arena culinară pentru a se întrece.

Fiecare dintre ei îşi va forma o echipă de bucătari aleşi în urma preselecţiilor “pe nevăzute”, apoi îşi va antrena şi instrui ucenicii şi se vor arunca în luptă.

Gina Pistol se alătură echipei “Chefi la cuţite”. În calitate de prezentatoare, seducătoarea blondă va aduce savoare bucătăriei ce devine câmpul de luptă al celor trei chefi.

Frumoasa prezentatoare a show-ului recunoaşte că misiunea sa este aceea de a sta de vorbă cu concurenţii şi susţinătorii acestora, de a le afla poveştile, de a prezenta probele prin care vor trece şi de a surprinde cele mai tari reacţii ale acestora.

Noul sezon „Chefi la cuțite” revine din 5 și 6 septembrie! Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin în competiția culinară care pentru prima oară de când formează o echipă i-a provocat la o întrecere între ei.

Chefi la Cutite Sezonul 3 Episodul 6

<>

Chefi la Cutite Sezonul 3 Episodul 6 online

254
02:11:10
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana