Cenușăreasa ONLINE subtitrat

Cenușăreasa ONLINE SubtitratCenușăreasa online DVDRip, subtitrat în Română.

Cenușăreasa este singurul copil mult-iubit al unui aristocrat văduv. După ce văduvul decide că fiica sa are nevoie de îngrijirea unei mame, tatăl Cenușăresei o ia de soție pe Doamna Tremaine, o femeie mândră și lacomă. Și ea a mai fost căsătorită înainte, și are, din prima căsătorie, două fetițe, Anastasia și Drizella, care au exact vârsta Cenușăresei. Aceste surori vitrege sunt foarte invidioase, privind-o pe fermecătoarea și inocenta Cenușăreasa.

Familia trăiește în fericire timp de câțiva ani, până la moartea tatălui Cenușăresei. Doar atunci își dă Doamna Tremaine arama pe față, punând stăpânire pe avere și pe moșie și începând, alături de fiicele ei, să abuzeze și s-o trateze urât pe Cenușăreasa, invidiindu-i frumusețea. Este forțată să devină servitoare în propria casă și, pe deasupra, trebuie să se conformeze cu pretențiile absurde ale mamei și surorilor sale vitrege. Cenușăreasa ajunge o frumoasă tânără care este bună și drăguță în ciuda greutăților pe care trebuie să le îndure. Se împrietenește cu animalele de la moșia acum în ruină datorită cheltuielilor excesive ale mamei și surorilor sale.

La Palatul Regal, regele este înfuriat peste măsură deoarece fiul său, prințul, refuză categoric să se însoare. Regele este pornit să ajungă își cunoască nepoții, motiv pentru care, împreună cu Marele Duce, organizează un bal în urma căruia prințul va fi nevoit să își aleagă o soție. La bal sunt invitate toate doamnele și domnișoarele din regat.

Urmăreşte online filmul Cenușăreasa 1950, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Cenușăreasa ONLINE subtitrat

<>

Cenușăreasa Subtitrat HD in Romana

337
01:14:28
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana