Boyka: Undisputed 4 ONLINE subtitrat

Boyka: Undisputed 4 Online SubtitratBoyka: Undisputed 4, film online HD, subtitrat în Română.

Începută de Wesley Snipes şi continuată de Michael Jai White, seria Undisputed îl are acum, ca şi în partea a treia, în prim plan pe Scott Adkins, cel care îi dă viaţă durului Yuri Boyka. Revenit pe calea cea dreaptă, eroul celei de-a treia părţi a seriei se va vedea pus în faţa unor noi aventuri şi a unor noi încercări. Boyka ţinteşte pătrunderea în galele “greilor”, însă atunci când un deces accidental are loc în ring, acesta începe să-şi pună la îndoială motivele pentru care luptă şi principiile de viaţă.

Boyka Undisputed 4 2017 online subtitrat in limba romana si calitate hd este cea de-a 4-a parte din renumitul film cu numele de Undisputed in care il avem pe actorul principal Yuri Boyka jucat de catre faimosul Scott Adkins. Fiindca avusese probleme foarte grave (putem spune extrem de grave) in cariera lui, acesta se decisese sa nu se mai implice in nici un meci, dar Scott Adkins este provocat de unul dintre cei mai mari inamici ai lui. Asadar, deoarece fusese provocat, Boyka este nevoit sa lupte. Marea problema este ca Yuri nu stia de ce lupta, mai ales ca exista riscul de a fi lovit (chiar sa si moara) in lupta.
Sincer, chiar nu ne vine sa credem ca acest film a primit pe IMDB nota 9,7. Asta inseamna ca Undisputed 4 va fi un mare succes pe marile ecrane in anul 2017. Titlul original al acestui film este Boyka: Undisputed IV.

Urmăreşte online filmul Boyka: Undisputed 4 2016 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Boyka: Undisputed 4 online

<>

Boyka: Undisputed 4 Online Subtitrat HD in Romana

735
01:26:04
100%
Rates : 9
Filme online subtitrat hd in romana