Aşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor ONLINE subtitrat

Aşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor Online SubtitratAşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor film online HD, subtitrat în Română.

Plasat înaintea evenimentelor din primul film, acesta ni-l prezintă pe Walter Weed este un funcţionar nebănuitor de la FBI despre care se afla că este ţinta unei tentative de asasinare. Misteriosul Hal Leuco a angajat mai mulţi asasini pentru a-l elimina pe Weed în data de 19 aprilie la ora exactă 03:00. Printre aceşti asasini se număra Ariella Martinez, o femeie fatală care îşi ucide victimele cu otrăvuri exotice; Finbar „Chirurgul” McTeague, cunoscut pentru brutalitatea lui şi felul în care îşi torturează victimele; familia Tremor şi Lazlo Soot, din primul film, maestru al deghizărilor.

O unitate FBI condusă de agentul special Zâne Baker îl duce pe Weed la un bar din Chicago pentru a-l ţine departe de asasini. Acest bar, deţinut de agentul Malcolm Little, are un bunker sub el şi mai multe linii de apărare care stau între asasini şi Weed. La suprafaţă, agenţii Dominic Dumare, Little, Abrego, Salermo şi o întreagă unitate de agenţi FBI se dau drept personal în cadrul barului.

Urmăreşte online filmul Aşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor 2010 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Aşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor online

<>

Aşii din Mânecă 2: Balul Asasinilor Online Subtitrat HD in Romana

282
01:28:02
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana