Ameninţarea Nopţii ONLINE subtitrat

Ameninţarea Nopţii ONLINE SubtitratAmeninţarea Nopţii film online DVDRip, subtitrat în Română.

Stephanie (Amber Heard) şi Ellie (Odette Annable) pleacă în excursie într-o regiune pustie din Argentina. Dornice de aventuri palpitante, fetele petrec o noapte într-un bar din localitate.

A doua zi cele două tinere se ceartă şi pornesc pe drumuri separate. Stephanie însă are mustrări de conştiinţă şi se întoarce să o caute pe Ellie, care dispăruse între timp.

Tânăra apelează la ajutorul poliţiei, care deja se confrunta cu o serie de răpiri ale unor tinere turiste. Pentru a-şi găsi prietena, ea solicită ajutorul lui Michael, un turist american, cazat la acelaşi hotel.

Michael pare să aibă intenţii bune la început, însă comportamentul ulterior lasă de dorit şi fata decide să nu mai aibă încredere în nimeni. Stephanie încearcă să o găsească pe Ellie până nu este prea târziu, înainte de lăsarea întunericului.

In acest remake al filmului cu acelasi nume din 1970, doua americance pleaca intr-o excursie intr-o regiune pustie din Argentina. Insa una din ele dispare, iar cealalta trebuie sa o gaseasca, inainte de a fi prea tarziu. Stephanie si Ellie se despart de grupul de turisti care exploreaza frumusetile peisajului argentinian, facand plimbari cu bicicletele si pleaca in cautare de aventuri palpitante intr-o zona izolata si salbatica a tarii.

Urmăreşte online filmul Ameninţarea Nopţii 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Ameninţarea Nopţii ONLINE Subtitrat

<>

Ameninţarea Nopţii Subtitrat HD in Romana

373
01:31:16
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana